Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila frustrert over oppførselen til egne fans: - Skaper et dårlig rykte

Ønsker å få en slutt på bruk av fyrverkeri.

VIL HA EN SLUTT PÅ DETTE: Celtic-fans har kastet røykbomber på banen under cupkampen mot Stranraer. Foto: NTB Scanpix
VIL HA EN SLUTT PÅ DETTE: Celtic-fans har kastet røykbomber på banen under cupkampen mot Stranraer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Celtic-manager Ronny Deila har beskyldt egne fans for å ødelegge klubbens rykte etter at flere brukte fyrverkeri og «røykbomber» under cupkampen mot Stranraer.

Celtic vant kampen mot 1. divisjonslaget 3-0, men det er oppførselen til deler av bortefansen som skaper overskrifter i Skottland. Det ble brukt flere røykbomber og diverse fyrverkeri både før, under og etter kampen.

- Vi ønsker ikke dette. Det er noe som skaper et dårlig rykte for klubben. Så dette er absolutt noe vi må stoppe. Det er ikke positivt for noen og vi som klubb ønsker ikke å ha noe med dette å gjøre, sier Deila ifølge skotske The Herald.

Celtic-fansen har blitt straffet sju ganger på fem år etter bråk på bortekamper i Europa. Det var en tydelig frustrert manager som snakket om problemet.

- Det er ikke min jobb, men jeg er en del av denne klubben. Vi har snakket om det mye og vi må få det bort fra denne klubben, sier Deila.

Det var også fyrverkeri som ble kastet inn på banen under kampen.

- Jeg er ikke herfra, så jeg vet ikke hva slags sanksjoner vi vil møte. Men det jeg kan si er at det er viktig å følge reglene, og at folk er trygge når de kommer på fotballkamper, sier Deila.

Deila har også tidligere bedt fansen om å roe seg, uten at han har blitt hørt.

IKKE FORNØYD: Ronny Deila tar et oppgjør med egne fans. Foto: Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Ronny Deila tar et oppgjør med egne fans. Foto: Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media