Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila ga spillerne «hårføneren»: - Jeg var veldig sint og skuffet

Etterlyser skotsk mentalitet.

 VAR SINT:  Ronny Deila. Foto: NTB Scanpix
VAR SINT: Ronny Deila. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ronny Deila ga klar beskjed til sine spillere om hva han mente etter 1-2-tapet for Molde i europaligaen. Søndag er det tilbake til hverdagen i skotsk eliteserie.

Nordmannen, som er under et stort press etter svak innsats i Europa, var langt fra fornøyd med spillerne sine i kampen mot Molde torsdag. Nå er Celtic-manageren lei av å slippe inn enkle mål. Kun unge Kieran Tierney slapp unna kritikk fra sjefen etter tapet mot Molde.

- Jeg var veldig sint og skuffet. Vi manglet ærgjerrighet. Den skotske mentaliteten er noe Skottland er kjent for og som Kieran Tierney viste mot Molde. Hvis du går 20 år tilbake og tenker på spillerne som spilte da - de var sånn her, sier han og illustrerer ved å slå knyttneven i sin egen håndflate, ifølge Daily Record.

Søndag venter Ross County i skotsk eliteserie. Før kampen topper Celtic tabellen, men Hearts lurer bak. Dermed er seier mot Ross County viktig for Deila for ikke å få enda mer press på seg.

18-årige Tierney, som startet som venstreback mot Molde, ble brukt som et godt eksempel for de mer rutinerte spillerne etter kampen.

- Vi trenger mer av innstillingen Tierney hadde. Det er nøyaktig hva jeg fortalte spillerne i garderoben. En 18-åring viste viljen vi er ute etter.

Celtic ligger helt sist i gruppe A i europaligaen. Ronny Deila og hans mannskap må vinne de to siste kampene mot Fenerbahçe og Ajax om det skal være et fnugg av håp om å komme til utslagsrundene.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media