Deila håper han slipper å møte Henning Berg: - Kan bli mye bråk

Kan møtes i Europaligaen.

HISTORIE: Forholdet mellom Celtic og Legia Warszawa er ikke det beste etter hendelsen i mesterligakvalifiseringen i høst. Derfor vil Ronny Deila unngå Henning Bergs lag i europaligaens 16-delsfinale. Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix
HISTORIE: Forholdet mellom Celtic og Legia Warszawa er ikke det beste etter hendelsen i mesterligakvalifiseringen i høst. Derfor vil Ronny Deila unngå Henning Bergs lag i europaligaens 16-delsfinale. Foto: Leszek Szymañski / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forholdet mellom Celtic og Legia Warszawa er ikke det beste etter hendelsen i mesterligakvalifiseringen i høst. Derfor vil Ronny Deila unngå Henning Bergs lag i europaligaens 16-delsfinale.

Neste runde i turneringen trekkes i Nyon, Sveits mandag ettermiddag. Da kan Celtic og Legia settes opp mot hverandre.

- Jeg håper at vi unngår det. For det første er Legia er et godt lag. Og etter det som har skjedd, synes jeg det er bedre at vi får andre lag med tanke på at det kan bli mye bråk, sier Celtic-manager Deila til NTB.

Forhistorien er smått ubehagelig. Legia banket Celtic 6-1 over to kamper, men ble tilkjent 0-3-tap i returkampen i Skottland fordi laget brukte en uberettiget spiller.

Dermed gikk Celtic videre på bortemålsregelen med 4-4. Likevel skulle begge havne i europaligaen etter Glasgow-klubbens tap for Maribor.

- Skjer det, så skjer det (trekker Legia). Mitt forhold til Henning og teamet hans er topp. Vi får gå inn i den kampen og glede oss til det. Men jeg håper begge lagene går videre og kan slippe å møte hverandre, sier Deila.

Neste runde i europaligaen spilles først langt utpå nyåret, med første kamp 19. februar. Innen den tid håper nordmannen å ha forsterket laget.

- Det blir et viktig overgangsvindu. Vi jobber kontinuerlig nå med å finne de rette spillerne. Vi skal prøve å få inn to-tre spillere som forsterker laget enda mer. Det akter vi å gjøre, forklarer han til NTB.

En av forsterkningene Deila fikk gjort på høsten, var å hente norske Bård Homstøl fra sin tidligere klubb Odd. Han har ansvar for det fysiske og medisinske i Glasgow-klubben.

- Han er en dyktig mann på mange områder. Det er kvalitet, og det er det jeg er ute etter. Vi må få tak i de beste folkene, og Bård er en av dem som er meget dyktige på det fysiske og medisinske, sier Deila.

Han har ledet Celtic til åtte strake seirer i den skotske ligaen. Laget topper komfortabelt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer