TIL SKOTTLAND: Ronny Deila har hentet den belgiske keeperen Logan Bailly. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix
TIL SKOTTLAND: Ronny Deila har hentet den belgiske keeperen Logan Bailly. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB ScanpixVis mer

Deila hentet belgisk keeper

- En drøm.

Målvakten Logan Bailly (29), som har åtte landskamper for Belgia, er klar for Ronny Deilas Celtic-stall.

Bailly har signert en treårskontrakt med den skotske storklubben. Han hentes fra Leuven i hjemlandet. I utgangspunktet skal han være reserve for 32-årige Craig Gordon, men Bailly håper å spille seg inn på laget.

- Jeg mener at jeg er i min beste alder. Det er en flott følelse å komme til en stor klubb med stor historie, og jeg er veldig glad for å være her, sier han til Celtics nettsted.

- Treneren min fortalte meg om interessen, men først trodde jeg ikke på det. Det er en drøm å spille for en klubb som Celtic.

Bailly spilte på det belgiske laget som ble nummer fire i OL-turneringen i Beijing i 2008.

Han er tredje nyervervelse for Deilas lag, etter Saidy Janko fra Manchester United og Dedryck Boyata fra Manchester City.

Celtic er også nær å sikre seg tyrkiske Nadir Ciftci fra Dundee United. Klubbene er enige om overgangssum, og forhandlinger pågår om 23-åringens personlige avtale.

(NTB)