Deila hyller Rodgers. Skotsk avis håper han tuller

- Liker måten han snakker på.

HYLLER RODGERS: I et intervju med skotske Daily Express er Ronny Deila full av lovord om Jürgen Klopp og Brendan Rodgers. Det er det ikke alle som er like begeistret for. Foto: EPA/SEDAT SUNA
HYLLER RODGERS: I et intervju med skotske Daily Express er Ronny Deila full av lovord om Jürgen Klopp og Brendan Rodgers. Det er det ikke alle som er like begeistret for. Foto: EPA/SEDAT SUNA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ronny Deila har for alvor slått gjennom som trener etter ankomsten til Celtic i 2014. Men den norske treneren har også sine idoler.

Blant dem er Liverpool-trener Jürgen Klopp og hans forgjenger Brendan Rodgers. I et intervju med skotske Daily Express hyller nordmannen begge:

- Jeg liker Jürgens personlighet, den offensive tankegangen og at han har troa på det han driver med. Han hadde også stor støtte fra styrelederen og sportsdirektøren. De var alle tett knyttet sammen og det er viktig i slike klubber. Han fant talentfulle spillere og tok dem til et annet nivå i Dortmund, så det er mange ting jeg har gjort selv i Strømsgodset, som selvfølgelig er på et helt annet nivå, sier Deila.

Han fortsetter:

- Jeg likte også hvordan Brendan Rodgers snakket. Arbeidet hans føltes veldig moderne og han så sin lederposisjon annerledes enn andre.

- Rodgers' snakk uutholdelig Jürgen Klopp har som kjent utrettet store ting i Dortmund, men ga seg etter en sesong som var litt under pari. Da tok han over tøylene i Liverpool - som nettopp hadde sparket Brendan Rodgers.

Men i skryten av Rodgers er den skotske avisa HITC sterkt uenig. Faktisk såpass uenig at de håper han tuller.

«Her burde Celtic-fans bare håpe at Deila tuller. Han har plukket ut nordirens verste egenskaper,» skriver avisa.

Og:

«Og som Liverpool-fansen kan skrive under på, var snakket til Rodgers stort sett uutholdelig. Etter hvert tap, la han unnskyldninger på bordet som hadde med intensitet, karakter og filosofi å gjøre. Å vise lederskap for Rodgers var å ikke vise noe - og bare erstatte det med klisjeer.»

Hard høst Ronny Deila har gjort det bra i Celtic, men har fått kjenne på kjøret etter å ha blitt sendt ut av Europa League i høst.

Kommentator i The Scottish Sun, David Friel, sa da til Dagbladet at Celtic-styret da spurte seg selv om Deila var den rette mannen for jobben.

Men i hjemlig liga gjør Deila det godt. Som regjerende seriemester leder de nå skotsk Premier League, fem poeng foran Aberdeen som jager bak.

TIDLIGERE LIVERPOOL-TRENER: Brendan Rodgers. Foto: Reuters / Lee Smith
TIDLIGERE LIVERPOOL-TRENER: Brendan Rodgers. Foto: Reuters / Lee Smith Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer