Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila ikke skuffet over Rösler-valg

Viking vil ha Uwe Rösler som trener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ronny Deila (31) er ikke altfor skuffet over at han ikke blir ny hovedtrener i Viking.

- Nei, det er jeg ikke. De kom til meg og lurte på om jeg var interessert. Jeg har en fantastisk jobb her i Drammen, sier Deila til NTB.

Strømsgodsets spillende assistenttrener var en av to kandidater til jobben i Viking. Men i kveld gikk sportssjef Egil Østenstad ut og sa at Uwe Rösler var førstevalget. Tyskeren skal ha samtaler med klubben i Stavanger i kveld, og en avtale kan bli klar i løpet av morgendagen.

- Er du fortsatt innstilt på å fortsette i Strømsgodset?

- Det har jeg alltid vært. Mediene trekker ofte ut at jeg bare vil til Viking, svarer han.

- Hvorfor går ikke Viking for deg som ny trener?

- Det vet jeg ikke, det må du spørre Viking om. Det kan være at det er fordi jeg er under kontrakt, og at det ville vært snakk om kompensasjon, forteller Deila.

Han innrømmer at han kanskje også regnes for å være for urutinert til jobben som hovedtrener i en toppklubb.- Det er også sikkert et av argumentene, sier Deila. 

- Dukketeater

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, sier trenerspekulasjoner er en del av fotballen, men at han ikke fryktet at Deila skulle forlate klubben. 

- Det har aldri vært noe tema om at han skal til Viking. Et dukketeater, kaller jeg det. Vi har aldri diskutert med Viking, sier Flo til NTB som påpeker at Deila også var under kontrakt med Godset.

Drammenserne rykket opp til Tippeligaen i år.

(NTB)

TRIVES I DRAMMEN: Ronny Deila blir værende i Strømsgodset, etter at Viking bestemte seg for å gå for Uwe Rösler.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!