Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila krever at Celtic-stjernene får beina tilbake på jorda

Om interessen fra de engelske storklubbene.

JEKK DERE NED: Celtic-trener Ronny Deila ser seg nødt til å be spillerne sine om å få hodet tilbake på rett plass, siden han frykter at flere av spillerene får primadonnanykker når de kobles til engelske storklubber. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
JEKK DERE NED: Celtic-trener Ronny Deila ser seg nødt til å be spillerne sine om å få hodet tilbake på rett plass, siden han frykter at flere av spillerene får primadonnanykker når de kobles til engelske storklubber. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer

Flere av Celtics beste spillere kobles til engelske klubber, men manager Ronny Deila sier tankene om en overgang bare er ødeleggende for formen deres.

Det er spesielt forsvarsspiller Virgil van Dijk og spissen John Guidetti som skal være ønsket i England, men Deila sier spillerne bør la være å tenke på spekulasjonene.

- Andre spillere har vært gjennom det samme, som Stefan Johansen. Han kom tilbake fra EM (U21-EM i 2013) med Norge for to år siden, og spilte elendig for Strømsgodset. Jeg har aldri sett ham så dårlig, og grunnen var at hodet hans var et annet sted, sier Deila ifølge Daily Mail.

Han trekker parallell til Guidettis sviktende form den siste tiden. Spissen har scoret sju ligamål for Celtic, men er målløs de siste fire. Måltørken har kommet samtidig med flere spekulasjoner om en overgang.

- Hvis han kan få hodet på plass, vil målene komme igjen, sier Deila.

Van Dijk er spesielt het for tiden, og Arsenal og Everton er blant lagene som står klare med sjekkheftet.

- Han er verdt mye penger, men jeg beholder roen. Virgil spiller bra, og sier han trives her når jeg snakker med ham. Det er positivt, for han er en viktig spiller for oss, sier Deila.

Celtic starter det skotske juleprogrammet med hjemmekamp mot nedrykkskandidat Ross County lørdag. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media