Deila krever at Celtic-stjernene får beina tilbake på jorda

Om interessen fra de engelske storklubbene.

JEKK DERE NED: Celtic-trener Ronny Deila ser seg nødt til å be spillerne sine om å få hodet tilbake på rett plass, siden han frykter at flere av spillerene får primadonnanykker når de kobles til engelske storklubber. Foto: REUTERS/Russell Cheyne
JEKK DERE NED: Celtic-trener Ronny Deila ser seg nødt til å be spillerne sine om å få hodet tilbake på rett plass, siden han frykter at flere av spillerene får primadonnanykker når de kobles til engelske storklubber. Foto: REUTERS/Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere av Celtics beste spillere kobles til engelske klubber, men manager Ronny Deila sier tankene om en overgang bare er ødeleggende for formen deres.

Det er spesielt forsvarsspiller Virgil van Dijk og spissen John Guidetti som skal være ønsket i England, men Deila sier spillerne bør la være å tenke på spekulasjonene.

- Andre spillere har vært gjennom det samme, som Stefan Johansen. Han kom tilbake fra EM (U21-EM i 2013) med Norge for to år siden, og spilte elendig for Strømsgodset. Jeg har aldri sett ham så dårlig, og grunnen var at hodet hans var et annet sted, sier Deila ifølge Daily Mail.

Han trekker parallell til Guidettis sviktende form den siste tiden. Spissen har scoret sju ligamål for Celtic, men er målløs de siste fire. Måltørken har kommet samtidig med flere spekulasjoner om en overgang.

- Hvis han kan få hodet på plass, vil målene komme igjen, sier Deila.

Van Dijk er spesielt het for tiden, og Arsenal og Everton er blant lagene som står klare med sjekkheftet.

- Han er verdt mye penger, men jeg beholder roen. Virgil spiller bra, og sier han trives her når jeg snakker med ham. Det er positivt, for han er en viktig spiller for oss, sier Deila.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer