Deila lover å strippe igjen hvis Celtic tar «The Treble»

Vil være i bedre form.

KASTET KLÆRNE:.Ronny Deila kastet klærne etter at eliteseriekontrakten i 2009 var sikret. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
KASTET KLÆRNE:.Ronny Deila kastet klærne etter at eliteseriekontrakten i 2009 var sikret. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ronny Deila er i full gang med sesongforberedelsene i skotske Celtic, og er nå på treningsleir i Østerrike.

Der tok han i dag seg tid til en såkalt hangout på nettet med noen utvalgte fans. Han ble da blant annet spurt om hvilke mål han har satt for sesongen.

- The Treble, svarte Deila.

- Og at vi kvalifiserer oss for gruppespillet i Champions Leauge.

Cuptrøbbel Han går altså for serien, cupen og ligacupen. Noe hans forgjenger Neil Lennon aldri klarte (bortsett fra som spiller). Med Rangers, Hibs og Hearts på nivå to, er det knapt utfordrere til ligagullet. Men de siste sesongene har vist at cupsuksess ikke er en selvfølge for den grønn-hvite klubben, og i fjor røk de for eksempel ut av ligacupen mot lille Morton.

Bildene av Deila i trusa etter at Strømsgodset klarte å holde seg i eliteserien i 2009 har gått sin seiersgang i skotske medier. Det naturlige oppfølgerspørsmålet fra en av supporterne var derfor:

- Kommer du til å strippe hvis vi vinner «The Treble»?

- Ja, svarte Deila og lo, før han la til.

- Jeg håper å være i bedre form enn forrige gang. Jeg var ikke helt heldig med de bildene.

Henter keeper Celtic spiller torsdag treningskamp mot russiske FK Krasnodar. Ifølge The Guardian er for øvrig tidligere Sunderland-keeper Craig Gordon klar for klubben. Gordon ble i sin tid solgt for ni millioner pund fra Hearts til Sunderland, men har ikke spilt fotball de to siste årene på grunn av skader.

• For åpenhetens skyld: Undertegnede er Celtic-supporter og har skrevet om skotsk fotball for Dagbladet og Josimar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer