Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila og Celtic reiste kjerringa med storseier

4-0 før pause.

TILBAKE PÅ VINNERSPORET: Ronny Deila og Celtic fikk revansje for det forsmedelige nederlaget for Hamilton, og pulveriserte Ross County med 5-0 i formiddag. Foto: AFP PHOTO / CHRISTIAN BRUNA / NTB SCANPIX
TILBAKE PÅ VINNERSPORET: Ronny Deila og Celtic fikk revansje for det forsmedelige nederlaget for Hamilton, og pulveriserte Ross County med 5-0 i formiddag. Foto: AFP PHOTO / CHRISTIAN BRUNA / NTB SCANPIX Vis mer

35 minutter brukte Ronny Deilas Celtic på å avgjøre eliteseriekampen mot Ross Country i den skotske serien lørdag. Da sto det 4-0 til gjestene.

Etter at John Guidetti (11 minutter), Callum McGregor (14), Anthony Stokes (29) og Jason Denayer (35) hadde sendt Celtic i en 4-0 ledelse etter en drøy halvtime i første omgang, var det hele over.

Til slutt endte det med 5-0 seier til Deilas menn, for Stokes klarte å score en siste gang 11 minutter ut i sluttomgangen som på ingen måte ble så god, innholdsrik og spennende som åpningsomgangen på Victoria Park.

5693 tilskuere fikk se Celtic briljere, og norske Stefan Johansen var på banen under hele kampen.

Hamilton som slo Celtic i forrige serierunde vant sin kampen på fredag 3-0, så styrkeforholdet vis-à-vis Celtic er det sammen, men Ronny Deilas gutter har fortsatt en kamp til gode på serielederen.

Før søndagens kamper i Skottland ligger Celtic på tredjeplass i den skotske serien, seks poeng bak Hamilton.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media