Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deila og Celtic valset over St. Johnstone

Ny seier.

KAN SMILE: Ronny Deila kunne juble for en ny trepoenger da St. Johnstone ble slått 3-1 lørdag. Stefan Johansen var tilbake i startelleveren etter at han sto over midtukekampen. Foto: Reuters / Graham Stuart
KAN SMILE: Ronny Deila kunne juble for en ny trepoenger da St. Johnstone ble slått 3-1 lørdag. Stefan Johansen var tilbake i startelleveren etter at han sto over midtukekampen. Foto: Reuters / Graham Stuart Vis mer

Ronny Deila kunne juble for en ny trepoenger da St. Johnstone ble slått 3-1 lørdag. Stefan Johansen var tilbake i startelleveren etter at han sto over midtukekampen.

Gary Mackay-Steven ga Celtic ledelsen etter ni minutter, men kort tid etterpå utlignet Steven MacLean for gjestene.

1-1 sto seg til like før pause. Da sendte Stuart Armstrong hjemmelaget foran igjen, og ti minutter etter hvilen satte Mackay-Steven inn Celtics tredje for dagen.

Flere mål ble det ikke på Celtic Park, og Glasgow-klubben beholder dermed sekspoengsledelsen i ligaen. Celtic er selvfølgelig storfavoritt til å vinne serien, men Deila advarer mot å ta gullet på forskudd.

- Ligaen er ikke over. Den er ferdig i mai, og vi har mange kamper å spille. Vi må fortsette å prestere, sa Deila etter at seieren var i boks.

Johansen sto over da Hamilton ble knust 8-1 i midtuken, men lørdag var finnmarkingen tilbake og spilte 90 minutter for Celtic.

- Vi skapte mange sjanser i dag. Vi var ikke så effektive, men jeg må være fornøyd me 15 mål på tre kamper, sa Deila.

Ellers tok tabelljumbo Dundee United en imponerende seier ved å slå Kilmarnock hele 5-1 på hjemmebane.

Ross County slo Motherwell 2-1 på bortebane, mens Inverness og Partick spilte 0-0.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media