Deila og Celtic ville møte Sarpsborg, fikk nei

- Veldig travelt.

OPPTATT: Brian Deane og Sarpsborg står foran en hektisk fotballhøst. Derfor måtte sarpingene si nei til kampforespørselen fra Celtic. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
OPPTATT: Brian Deane og Sarpsborg står foran en hektisk fotballhøst. Derfor måtte sarpingene si nei til kampforespørselen fra Celtic. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Celtic-trener Ronny Deila ønsket å spille treningskamp mot Sarpsborg i august. Sarpingene takket nei, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

- Det er riktig at vi fikk en henvendelse fra Celtic for en tid tilbake. De ønsket oss som en av motstanderne sine i oppkjøringen til Scottish Premier League. Alltid hyggelig å få en henvendelse fra et topplag i Europa, sier daglig leder i Sarpsborg 08, Richard Olsen til SA.

Et hektisk kampprogram gjorde det umulig for Sarpsborg å takke ja til forespørselen.

- Det hadde vært hyggelig med en slik treningskamp på stadion. Celtic ønsket kampen tidlig i august, men det er en veldig travel tid for oss, så det ble vanskelig for oss å få lagt inn en treningskamp på det tidspunktet, sier Olsen.

Sarpsborg ligger på ellevteplass etter halvspilt eliteserie. Klubben skal også ut i kvartfinale i cupen mot Lillestrøm.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer