Eliteserien 2017

Deila om den tøffe tida i Vålerenga. Slik svarer han på kritikken fra Rekdal

- Jeg har vært utydelig. Men vi er i en mye bedre situasjon enn på samme tid i fjor. Jeg synes Kjetil er litt korttenkt.

TRENGER POENG: Ronny Deila og Vålerenga ligger to poeng over kvalikplassen i Eliteserien. Søndag venter Rosenborg på Lerkendal. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TRENGER POENG: Ronny Deila og Vålerenga ligger to poeng over kvalikplassen i Eliteserien. Søndag venter Rosenborg på Lerkendal. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rosenborg – Vålerenga, på TVNorge klokka 20.00

VALLE (Dagbladet): Ronny Deila (41) og Vålerenga gjorde lørdag unna den siste treninga før søndagens storkamp mot Rosenborg.

Begge lag kommer rystet til møtet: Torsdag fikk Rosenborg grisebank av Real Sociedad i Europa League og tapte 4-0. Vålerenga gikk på 1-2-smell for Sarpsborg da den nye stadion åpnet på Valle sist søndag.

- Kampen var skuffende. Det så ut som om vi hadde tapt energien vår før vi begynte. Denne uka har vi jobbet hardt med å få riktig trykk inn mot kampene som kommer, sier Deila til Dagbladet.

Tabellsituasjonen er ikke lystig: Vålerenga ligger på 12. plass, to poeng over kvalik - og seks poeng fra direkte nedrykk. Samtidig er det kort vei oppover.

Nådeløs Rekdal

I forbindelse med Sarpsborg-kampen felte tidligere trener Kjetil Rekdal en nådeløs dom over klubben. Han er nå ekspert på Eurosport.

Rekdal sa:

- Seriespillet er en regelrett fiasko vil jeg påstå når de har satset så stort som de gjorde før sesongen og ligger der de ligger etter 20 serierunder. Det blir ikke lett å være Ronny Deila og resten av støtteapparatet hvis de får lite poeng i de neste rundene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer