Deila om Ødegaard-jakten: - Har kontroll på situasjonen

Vet hva som skjer.

GJENFORENES? Ronny Deila ga Martin Ødegaard Strømsgodset-debuten. Nå skal han forsøke å hente den ettertraktede unggutten til Skottland. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
GJENFORENES? Ronny Deila ga Martin Ødegaard Strømsgodset-debuten. Nå skal han forsøke å hente den ettertraktede unggutten til Skottland. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Martin Ødegaard reiser for tiden fra storklubb til storklubb for å teste forholdene, før han eventuelt bestemmer seg for å forlate Strømsgodset.

Han har vært innom Real Madrid, og forrige uke var det Liverpools tur. I går ble det kjent at han skal trene med Ajax i januar.

Rekka med klubber som er ute etter det norske supertalentet er lang og imponerende, men blant de mindre klubbene som er ute etter 15-åringen finner vi Celtic - der naturligvis Ødegaards tidligere sjef Ronny Deila er trener.

- Tøff konkurranse Det var Deila som ga Ødegaard Strømgodset-debuten, og det var ham som tok opp unggutten til A-laget i Drammen.

Nå innrømmer han at han kommer til å forsøke å gjenforenes med Ødegaard, til tross for massiv konkurranse.

- Martin er en veldig god spiller, men vi må stille oss i køen. Det er 20 klubber, kanskje flere, som vil ha ham. Han har besøkt klubber over hele Europa: Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund og Liverpool, sier han til The Scotsman.

- Paris Saint-Germain vil også ha ham, men han har ikke besøkt dem ennå. Det er tøff konkurranse. Jeg har kontroll på situasjonen og vet hva som skjer. Dette handler mer om hva han velger. Hva tenker han? Ønsker han å gå til en storklubb og forsøke å komme på førstelaget, og gå den veien, eller vil han gå til en mindre klubb i en litt svakere liga, hvor det er lettere å få spille, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer