Vålerenga Ronny Deila

Deila om sitt VIF-prosjekt: - Dette skal gjøres med kløkt, ikke galskap

- Det finnes ingen quick fix.

LETTET: Vålerenga-trener Ronny Deila var glad og lettet etter seier og tre poeng mot Sogndal og trener Eirik Bakk (t.h.). Etter en tøff start på sesongen, med tre tap på de fire første kampene, er Deila klar på at gårsdagens seier vil frigjøre masse ny energi. Foto: Bjørn Langsem
LETTET: Vålerenga-trener Ronny Deila var glad og lettet etter seier og tre poeng mot Sogndal og trener Eirik Bakk (t.h.). Etter en tøff start på sesongen, med tre tap på de fire første kampene, er Deila klar på at gårsdagens seier vil frigjøre masse ny energi. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga-trener Ronny Deila var lettet på både egne og lagets vegne etter 3-0-seieren mot Sogndal på Ullevaal stadion i går kveld.

Han legger ikke skjul på at de trengte et lite pusterom og arbeidsro etter den tunge sesongstarten med én seier og tre tap på de fire første kampene.

Etter en vinter med gode treningskamper forventet den tidligere Celtic-manageren mer av sitt nye lag. Så gjenstår det å se om en overbevisende seier mot et Sogndal-lag som har tapt alle sine tre bortekamper er starten på en positiv trend, eller om Vålerenga får bank i Skien neste helg.

- Stolt av gutta

Ronny Deila er iallfall klar på at de ikke er «friskmeldt» ennå. Derfor fristes han ikke av muligheten til et par bråkjekke meldinger til de som eventuelt begynte å tvile på hans VIF-prosjekt.

- Vi har masse å jobbe med videre for å være med helt der oppe, men nå hadde vi en defensiv trygghet som er veldig viktig. Det skal vi ta med oss. Jeg er stolt av gutta i dag, sier Ronny Deila til Dagbladet.

Det er nettopp Vålerengas defensive problemer i sesongstarten han har fått kritikk for. Vålerenga slapp inn hele ti mål på de fire første kampene, hvilket var flest baklengs av samtlige lag i Eliteserien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer