Deila om Solskjær-jobb: - Det er nesten skummelt

Håper den tidligere gullkonkurrenten lykkes.

GOD STEMNING: Ronny Deila fikk med seg at Godset-spillerne sprudlet av godt humør da de gjennomførte sin første trening etter ferien mandag kveld. Foto: Mathias Bergquist/Dagbladet
GOD STEMNING: Ronny Deila fikk med seg at Godset-spillerne sprudlet av godt humør da de gjennomførte sin første trening etter ferien mandag kveld. Foto: Mathias Bergquist/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): I kveld startet seriemester Strømsgodset sin sesongoppkjøring i flomlyset på Marienlyst stadion. På plass var Ronny Deila, som i går forlenget kontrakten med blåtrøyene etter mye spekulasjoner om at han var på vei til Malmö.

- Alt lå til rette her i Strømsgodset, så da følte jeg det var riktig å forlenge. Det handlet aldri om penger, men om min videre karriere som trener, sier Deila til Dagbladet.

Stort navn En som derimot har tatt et steg videre i karrieren den siste uka, er Ole Gunnar Solskjær. Forrige uke ble han manager for Premier League-klubben Cardiff. Det inspirerer Godset-treneren.

- Det er utrolig motiverende å se at han har kommet så langt, men det er nesten litt skremmende også. Det er jo en vanvittig tøff jobb i en tøff liga. Samtidig gir det utrolig mye tilbake. Igjen handler det ikke om penger, men om gode opplevelser. Det er det som inspirerer, sier Deila.

Skulle nørdmøringen gjøre det bra med den walisiske klubben, åpnet det nye muligheter for norske trenere, tror 38-åringen. Men han er klar på at det er stor forskjell på Ronny Deila og Ole Gunnar Solskjær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer