Deila orket ikke se Molde-DVD. Kastet den i søpla

- Alt gikk galt.

TRENGER SEIER: Celtic og Ronny Deila møter Molde og Ole Gunnar Solskjær i kveld. Deila trenger en opptur i Europaligaen. Foto: NTB Scanpix
TRENGER SEIER: Celtic og Ronny Deila møter Molde og Ole Gunnar Solskjær i kveld. Deila trenger en opptur i Europaligaen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Celtic - Molde klokka 19.

(Dagbladet): Celtic og manager Ronny Deila får besøk av Molde klokka 19 i Europaligaen i kveld. Da håper skottene å rette opp inntrykket etter det flaue 1-3-tapet for to uker siden.

Deila forklarer overfor skotsk presse at han ikke orket se kampen i reprise for å analysere nederlaget.

- Noen ganger er det kamper du ikke ser etterpå. Du må bare erkjenne det, krølle det sammen og kaste det i søpla, sier Deila ifølge Daily Record.

- Alt galt Det var Ola Kamara, Vegard Forren og Mohamed Elyounoussi som senket Celtic på Aker stadion 22. oktober - og Celtic ble slaktet i hjemlig presse i dagene som fulgte.

- Det var så mange feil i kampen at det ikke var mulig å gå gjennom det. Det var en av de kampene der alt gikk galt, sier Deila.

Manageren fortsetter:

- Det var ikke et Celtic-lag - og er ikke noe vi er stolte av. Noen managere ville gått gjennom kampen i ettertid, men de er ikke blant de beste. Det kan jeg trygt si, sier Deila videre.

Energi Etter tre runder i gruppespillet er Celtic sist i gruppe A med bare to poeng. Molde topper gruppa med sju.

Den norske manageren mener laget ikke bommet med taktikken i fiasko-kampen sist.

- Det handlet ikke om taktikken, det handlet om å være klare til kamp. Og det var vi ikke. Nå vil jeg se energi.

Celtic mot Molde starter klokka 19 i kveld. Rosenborg får besøk av Lazio klokka 21.05.