SVÆRT DÅRLIG STEMNING: Ronny Deila og Muhamed Keita krangler i lokalpressen etter at sistnevnte ble vraket fra troppen som skal møte Tromsø i morgen. 
Foto: Ned Alley / Scanpix
SVÆRT DÅRLIG STEMNING: Ronny Deila og Muhamed Keita krangler i lokalpressen etter at sistnevnte ble vraket fra troppen som skal møte Tromsø i morgen. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

- Deila prøver å ødelegge meg som fotballspiller

Keita slår knallhardt tilbake etter vrakingen.

Fotballstudio kl. 18.00: Fredrikstad - Molde

(Dagbladet): Strømsgodsets Muhamed Keita slår knallhardt tilbake mot trener Ronny Deila etter å ha blitt vraket fra troppen som reiser til Tromsø i helga.

Keita kritiserte sjefen for manglende respekt etter å ha blitt byttet ut før pause i torsdagens kamp mot Sarpsborg, og i går gjorde Ronny Deila det klart at han hadde fått nok.

- Vil ødelegge meg
- Han eier ikke respekt for verken spillergruppen eller trenerteamet. Han troner på toppen av statistikken for regelbrudd, og han har fått altfor mange sjanser av oss, sa Godset-sjefen, og fastslo at Keita ikke er aktuell for A-lagsspill før han ber om unnskyldning.

Det virker det ikke akkurat som om 21-åringen kommer til å gjøre.

For Muhamed Keita går i stedet til kraftig motangrep.

- Intensjonen hans er å ødelegge meg som fotballspiller. Det er det han prøver på slik jeg ser det. Deila setter meg på benken og gir meg et stempel som en spiller med dårlige holdninger, og da blir jeg også mindre interessant for andre klubber, sier 21-åringen i et intervju med dt.no.

Misforståelser
Han avviser samtidig Deilas påstander om at han har stått for flere regelbrudd og vist dårlige holdninger.

- Det er et stempel som Deila har lyst til å gi meg, men det er helt feil. For tre år siden hadde jeg ikke verdens beste holdninger, men jeg er blitt en mye bedre 24-timersutøver. Jeg spiser og drikker riktig, og gjør alt jeg kan for å bli en bedre fotballspiller, sier han.

- Jeg har kommet for sent to ganger, men det dreier seg om misforståelser. Jeg gjør jo ikke det med vilje. Jeg synes det er veldig rart at Deila går ut og sier at jeg kommer for sent, sier Keita til lokalavisa.

21-åringen innrømmer at kjemien med Ronny Deila har vært dårlig over tid, og ønsker nå et møte med sportssjef Jostein Flo for å rydde opp i situasjonen.

Dagbladet har uten hell forsøkt å kontakte Ronny Deila og Jostein Flo lørdag morgen.