CRUISER MOT GULL: Ronny Deila og Celtic slo Dundee 3-0 borte i går. Etterpå møtte han fansen på et årlig klubbarrangement. Foto: Lee Smith / Action Images / Reuters / NTB Scanpix
CRUISER MOT GULL: Ronny Deila og Celtic slo Dundee 3-0 borte i går. Etterpå møtte han fansen på et årlig klubbarrangement. Foto: Lee Smith / Action Images / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Deila sjarmerte Celtic-fansen: - Jeg er ubeskrivelig stolt

På klubbarrangement.

Ronny Deila flørtet med supporterne under Celtics årlige kåring av årets spiller i klubben søndag. Nordmannen takket tilhengerne for støtten han har fått.

Celtic-manager fikk en dårlig start på karrieren i Skottland, men har tatt seg stort opp. Klubben har allerede vunnet ligacupen og stormer mot ligagull. På et årlig klubbarrangement søndag, imponerte han fansen.

Vill jubel - Jeg er helt ubeskrivelig stolt av å være en Celtic-manager. Etter denne sesongen er jeg enda mer stolt, fordi jeg har sett hva Celtic handler om. Familie, vennskap og det å ta vare på hverandre. Måten dere har gjort det med meg er fantastisk. Takk, sa 39-åringen på scenen til ellevill jubel.

Etterpå fikk den tidligere Strømsgodset-treneren spørsmål om hva hans foreløpige høydepunkt i Celtic er. Tilhengerne i salen ble ikke mindre begeistret av det påfølgende svaret.

- Jeg tror det vil komme. Det høyeste vil være å vinne serien. Jeg er stolt av spillerne, etter jul har vi kun tapt én kamp. Som jeg har sagt, er målet neste sesong mesterligaen, sa Deila.

Tenker på ettermælet Den tidligere midtstopperen håper supporterne ikke vil huske ham som en manager som tenker på personlig vinning.

- Jeg håper når jeg er ferdig i klubben at folk vil huske meg som en som tenker på klubben hele tiden og ikke på min egen karriere. Jeg er her for å bygge klubben og forme den i riktig retning. Jeg vil få unge spillere fram, skape et offensivt spill som supporterne liker og vinne trofeer, sa Deila.

Tidligere søndag vant Celtic 3-0 borte mot Dundee.

(NTB)