Deila sympatiserer med keeperen som ble utsatt for vold: - Kunne vært skummelt

Avventer etterforskningen.

FØLER MED HAM: - Jeg har snakket med Lukasz og er lei meg på hans vegne. Det som skjedde kunne virkelig ha vært skummelt. Etter min mening gjorde han ingenting galt, sier Deila ifølge teamtalk.com. Foto: AFP PHOTO / CHRISTIAN BRUNA / NTB SCANPIX
FØLER MED HAM: - Jeg har snakket med Lukasz og er lei meg på hans vegne. Det som skjedde kunne virkelig ha vært skummelt. Etter min mening gjorde han ingenting galt, sier Deila ifølge teamtalk.com. Foto: AFP PHOTO / CHRISTIAN BRUNA / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Celtic-keeper Lukasz Zaluska kom på trening tirsdag med to kraftige blåveiser etter å ha blitt angrepet på byen. Trener Ronny Deila føler med polakken.

Zaluska skal ha vært på vei hjem sammen med kjæresten da han ble utsatt for vold natt til mandag. Episoden skjedde i sentrum av Glasgow og ifølge britiske medier skal en annen skotsk fotballspiller være mistenkt for å stå bak angrepet.

Tirsdag var 32 år gamle Zaluska tilbake på Celtic-trening, og de siste dagene har han snakket ut med manager Ronny Deila. Sistnevnte bekrefter nå at det ikke er aktuelt å straffe polakken for episoden.

- Jeg har snakket med Lukasz og er lei meg på hans vegne. Det som skjedde kunne virkelig ha vært skummelt. Etter min mening gjorde han ingenting galt, sier Deila ifølge teamtalk.com.

Telemarkingen vil nødig mene så mye om årsaken til at Celtics andrekeeper ble angrepet.

- Dette er nå en politisak, så vi får bare vente og se hva som skjer, sier han.

- Men han (Zaluska) har det bra nå, han er klar for kamp, og det er det viktigste. Han har trent i to dager, og det er veldig bra. Han ble undersøkt på sykehus, og alt så fint ut, sier Deila.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer