Deila-trekket som overrasket Berget

- Det er drit kjedelig.

SKUFFET: Celtic-spiller Jo Inge Berget deppet etter 0-1-tapet mot Maribor. Her er han i pressesonen etter kampen. Foto: Fredrik Ø. Sandberg
SKUFFET: Celtic-spiller Jo Inge Berget deppet etter 0-1-tapet mot Maribor. Her er han i pressesonen etter kampen. Foto: Fredrik Ø. SandbergVis mer

Celtic - Maribor 0-1

GLASGOW (Dagbladet): Celtic er ute av Champions League før det hele har startet. Et svakt 0-1-tap hjemme mot Maribor fra Slovenia  ødela kvelden for over 55 000 feststemte på tribunen.

- Det er drit kjedelig. Rett og slett. Det var ikke dette vi ville, sier Jo Inge Berget til Dagbladet.

Berget møtte Dagbladet en halvtimes tid etter det sure tapet. Den tidligere Molde- og Strømsgodset-spilleren fikk 65 minutter på venstrekanten. Til tross for flere gode involveringer, ble han plukket av banen relativt tidlig i annen omgang.

Overrasket Han innrømmer at han ble litt overrasket da han så trøyenummer 16 lyste på fjerdedommerens tavle. Inn kom erstatteren Adam Matthews.

- Ja, jeg skulle gjerne fortsatt på banen. I første omgang ble vi spilt lave og det skjedde ikke så mye. Men i annen omgang ble det bedre og jeg følge meg fin. Det er Ronny (Deila) som styrer dette og han hadde sikkert en plan bak byttet, sier Berget til Dagbladet.

- Burde du spilt mer?

- Jeg var hvertfall klar for å spille mer og vi hadde ingen avtale om at jeg skulle byttes ut, sier kantspilleren.

Berget hadde en kjempesjanse til å gi Celtic en drømmestart etter bare fire minutter. Et innlegg fra venstre traff en Maribor-forsvarer og trillet rett utenfor målet.

- Det er veldig trist å ryke ut på denne måten. Celtic er en Champions League-klubb. Celtic og Champions League hører liksom sammen. Men akkurat nå er vi ikke gode nok, sier Berget.

Skuffa Da dommer Viktor Kassai blåste av etter 90 minutter i går kveld, var det til piping fra hjemmefansen.

- Det er 60 000 tilskuere her og Champions League-hymne. Da er det ikke bra nok at vi ikke leverer, sier Berget.

Han fortsetter:

- Jeg forstår at folk er skuffa, sier han.

Manager Ronny Deila virket sliten og alvorlig da han møtte pressen etter tapet.

- Denne skuffelsen må jeg ta med meg. Det er skuffende for klubben, spillerne og meg selv. Nå må vi starte å bygge klubben opp igjen, sier Deila.

Flere skuffede fans viste sin misnøye med både utenfor stadion etter kampen. Det haglet med skjellsord mot klubbledelsen.

- Jeg skjønner at fansen kan være frustrert. Jeg håper vi kan gjøre det bedre senere. Vi har ikke vært gode nok, det er realiteten, sier den norske manageren.

Maribor er sammen med Zenit, Porto, APOEL og BATE klare for gruppespillet i Champions League.