KAN BLI KLAR I DAG: Ronny Deila landet i Glasgow i går kveld. I dag kan han bli presentert som ny Celtic-manager, forutsatt at Strømsgodset får en kompensasjon de aksepterer for å slippe treneren sin. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
KAN BLI KLAR I DAG: Ronny Deila landet i Glasgow i går kveld. I dag kan han bli presentert som ny Celtic-manager, forutsatt at Strømsgodset får en kompensasjon de aksepterer for å slippe treneren sin. Foto: Erlend Aas / NTB ScanpixVis mer

Deila var hjemme hos Celtic-direktøren i går

Kan blir klar i dag.

(Dagbladet): Skotske The Sun trykker i dag et bilde av Ronny Deila (38) sammen med Celtic-direktør Peter Lawwell i nærheten av sistnevntes hus i Skottland går kveld.

Lawwell fløy til Gardermoen for å møte Godset-ledelsen i går. Og selv om klubbene ikke kom helt i mål med forhandlingene om kompensasjon, var de nær nok til at Deila fikk bli med Lawwell tilbake til Glasgow, skriver The Sun (krever innlogging).

Ifølge avisa er det snakk om en kompensjon til Strømsgodset verdt rundt 300 000 pund - cirka 3 millioner kroner.

Avisa skriver også, som tidligere meldt, at John Collins er høyaktuell som Deilas assistentmanager. Collins spilte for Celtic fra 1990 til 1996, og fikk også 58 landskamper for Skottland.

FAKSIMILE: Baksiden av skotske The Sun i dag.
FAKSIMILE: Baksiden av skotske The Sun i dag. Vis mer

Den skotske tabloidavisa skriver at Deila trolig blir vist fram som ny Celtic-manager i dag.

Lokalavisa Drammens Tidende erfarer imidlertid at klubbene fortsatt ikke er i mål med forhandlingene om en overgang.

Selv om Deila ønsker en overgang til Celtic, er Godset selvsagt interessert i en god kompensasjon for treneren som ledet dem til seriegull i fjor, og som de ønsker skal lede dem i Champions League-kvaliken denne sommeren.

Om Deila presenteres i dag, kan han bli vist fram sammen med en ny keeper i klubben. Den skotske landslagskeeperen Craig Gordon gjennomgikk en medisinsk test i går.