Deila vil opp blant de største i Europa

Nordmannen la fram planen for Celtic og Champions League.

VIL TIL MESTERLIGAEN. Manager Ronny Deila har Champions League som et stort mål for Celtic. Her poserer han med pokalen etter ligagullet. Foto: REUTERS.
VIL TIL MESTERLIGAEN. Manager Ronny Deila har Champions League som et stort mål for Celtic. Her poserer han med pokalen etter ligagullet. Foto: REUTERS. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronny Deila er tilbake på jobb. Nå skal alt gjøres for å få Celtic med i mesterligaen.

Onsdag holdt han et pressemøte, det første på noen uker, ved treningsanlegget utenfor Glasgow.

- Det er et stort mål for oss å komme med i mesterligaen. Vi har erfaring med å møte islandske lag. Stjarnan (første motstander i kval) var en god trekning. Vi blir favoritter uansett hvem vi møter, sier Deila.

I fjor bommet Celtic stygt i storturneringen da ekstrasjansen åpenbarte seg mot slovenske Maribor.

Før det hadde Celtic blitt utspilt av Legia Warszawa (to tap i dobbeltkamp) for så å bli reddet av en papirfeil i Legia.

Dobbel Etter noen få ukers ferie i Norge og Spania er Deila tilbake i Skottland. - Vi har hatt denne troppen ganske lenge nå, og den er sterk. Jeg er komfortabel og tilfreds med spillerne jeg har, sier Deila.

Det blir trolig endringer i ukene som kommer. Den nederlandske stopperen Virgil van Dijk kan forsvinne om budene fra Premier League kommer opp mot 100 millioner kroner.

- Virgil er veldig viktig for oss. Jeg er sikker på at han er motivert. Vi har mange midtstoppere, og kan vi beholde de vi har, ser jeg ikke noen grunn til å hente inn flere (i den posisjonen).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.