Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deilas Celtic slo tilbake etter tøff periode

Vant 2-0.

FORTSATT PÅ TOPP: Celtic hadde få problemer med å slå Ross County i ettermiddag. Det endte med 2-0-seier til Glasgow-laget. Foto: Action Images / Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix
FORTSATT PÅ TOPP: Celtic hadde få problemer med å slå Ross County i ettermiddag. Det endte med 2-0-seier til Glasgow-laget. Foto: Action Images / Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix Vis mer

Celtic slo tilbake etter tapet for Aberdeen da Ross County ble slått 2-0 i serien lørdag. Glasgow-klubben leder ligaen med tre poeng etter seieren.

- Jeg er veldig fornøyd med tre poeng. Ross County er et godt lag. Det kunne vært enda flere mål, men vi spilte bra, sa Deila på pressekonferansen etter kampen, ifølge Celtics Twitter-konto.

Ronny Deila sitter fortsatt i sjefsstolen til tross for kritikken etter tapet for Aberdeen for snaut to uker siden, og seieren lørdag gir den norske treneren arbeidsro.

Mot Ross County tok Celtic ledelsen like før pause gjennom Leigh Griffiths, og drøye ti minutter ut i annen omgang punkterte Dedryck Boyata kampen da han la på til 2-0.

Seieren gjør at Celtic har et tre poengs forsprang til Aberdeen etter 25 kamper. Aberdeen spiller borte mot Inverness mandag, og kan da komme likt med Deilas menn. De vil riktignok ha én kamp mer spilt.

Deila er optimist med tanke på fortsettelsen.

- Vi fikk tre poeng, og fortsetter vi med det vil vi være i rute. Vi har noen nye spillere som må venne seg til ting, men stallen er god, sa han.

Stefan Johansen startet lørdagens kamp på Celtics midtbane, men ble byttet ut kvarteret før slutt.

(NTB)

PRESSET: Celtic har slitt med formen den siste tida, men Ronny Deila sitter fortsatt i managerstolen på Celtic Park. Foto: Action Images / Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix
PRESSET: Celtic har slitt med formen den siste tida, men Ronny Deila sitter fortsatt i managerstolen på Celtic Park. Foto: Action Images / Reuters / Graham Stuart / NTB Scanpix Vis mer