Deilas egen forklaring: - Laget har ikke prestert som det skulle

Ikke bitter.

HAR TENKT MYE: Ronny Deila møtte mediene på Celtics treningssenter etter en økt i strålende vårvær torsdag. Foto: Reuters / Graham Stuart
HAR TENKT MYE: Ronny Deila møtte mediene på Celtics treningssenter etter en økt i strålende vårvær torsdag. Foto: Reuters / Graham Stuart Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronny Deila møtte mediene på Celtics treningssenter etter en økt i strålende vårvær torsdag.

Der støtte han på mange av reporterne som har presset ham beinhardt i lange perioder av tiden i Glasgow.

- Jeg er ingen bitter mann og føler at jeg har gitt alt. Jeg føler at jeg fikk en sjanse, men i det siste har ikke utviklingen vært som vi ønsket. Spillerne har vist en god holdning. Jeg har ingen problemer med dem. Jeg kan se alle i øynene, sa Deila.

Han innrømmet at det røynet på.

- Det har vært en tøff uke med mye tankevirksomhet. Dette (slutte i jobben) er noe jeg har tenkt på en god stund. Laget har ikke prestert som det skulle, verken når det gjelder resultater eller spillemessig.

Deila har så godt som aldri droppet å stille opp for journalistene etter flyttingen til Glasgow.

Solid dose Godt over 200 pressekonferanser er det blitt. - På et vis synd for oss journalister at han forsvinner. Deila har alltid stilt opp og svart uansett spørsmål. Selv om han har fått det samme 20 ganger før, sier BBC Skottlands Roddy Forsyth.

Ifølge Celtic var det Deila som selv tok initiativ til å hoppe av, men trolig ville han ikke fått fornyet tillit etter denne sesongen uansett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer