Deilas far om sønnen valg: - Jeg kunne lese det i ansiktet hans

Snakket om å gi seg i Celtic for noen uker siden.

FERDIG: Ronny Deilas far røper nå at sønnen allerede for to uker siden tok beslutningen om at tiden som Celtic-manager var over. Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Ronny Deilas far røper nå at sønnen allerede for to uker siden tok beslutningen om at tiden som Celtic-manager var over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronny Deilas far røper nå at sønnen allerede for to uker siden tok beslutningen om at tiden som Celtic-manager var over.

Onsdag bekreftet Celtic at klubben er enig med Ronny Deila om å avslutte nordmannens arbeidsforhold. Telemarkingen fortsetter i sjefsstolen ut årets sesong - og vil trolig kunne feire sitt andre strake seriemesterskap med den skotske storklubben.

Deretter reiser han hjem. I et intervju med den skotske storavisen Daily Record innrømmer Deilas far Arne at han er lettet over sønnens beslutning - og at han en god stund har visst hva som var i gjære.

- Det var hans egen avgjørelse å slutte. Han fortalte meg for en stund siden at han gikk og tenkte på det. Det er noen uker siden, sier Arne Deila.

- Den avgjørelsen føles bra. Presset i jobben hans har vært enormt, og jeg er utrolig glad for at Ronny nå kan slappe av igjen etter disse to årene, tilføyer han.

Privat middag Søndag satt han på tribunen og så sønnens Celtic-mannskap ryke ut av cupen mot erkerival Rangers etter straffesparkkonkurranse. Etter kampen hadde far og sønn Deila en privat middag, der framtida ble diskutert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer