Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Deilas keeper brutalt slått ned på byen av fotballkollega

Påført hodeskader.

OVERFALT: Celtic-keeper Lukasz Zaluska (innfelt) ble overfalt i Glasgow mandag morgen. Skadeomfanget er ikke kjent. Norske Ronny Deila er manager i den skotske klubben. Foto: NTB Scanpix
OVERFALT: Celtic-keeper Lukasz Zaluska (innfelt) ble overfalt i Glasgow mandag morgen. Skadeomfanget er ikke kjent. Norske Ronny Deila er manager i den skotske klubben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Celtic-målvakt Lukasz Zaluska (32) ble angrepet av en kollega i skotsk Premier League mandag morgen. Det melder tv-stasjonen STV.

Zaluska var ute på byen i bydelen West End i Glasgow da hendelsen inntraff og spilleren som angrep den polske målvakten kan ikke navngis av juridiske årsaker.

Politiet kom til stedet etter meldinger om bråk i morgentimene og Zaluska skal ha blitt påført hodeskader. Bilder som STV er i besittelse av viser blod på bakken.

- Politiet etterforsker overfallet på en 32-åring i Ashton Lane, skriver skotsk politi i en pressemelding.

Lennon overfalt Skotsk presse melder også om to andre spillere fra toppdivisjonen som var til stede og var i kontakt med politiet. Det er derimot ikke kjent om de er innblandet i overfallet.

Celtic har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Zaluska er ikke den første Celtic-profilen som blir utsatt for vold. I september 2008 ble tidligere Celtic-manager Neil Lennon overfalt på gata av to menn. Begge ble senere dømt til to års fengsel.

- Litt mye Også nåværende Celtic-manager Ronny Deila skjønte raskt at han måtte være varsom i Glasgow. I et intervju i august snakket han om et pub-besøk.

- For tre uker siden var jeg ute og ventet på en taxi for å dra hjem, og bestemte meg for å gå inn i en pub for å ta en øl. Nå skjønner jeg at jeg ikke burde gjøre det. Alle var veldig høflige, men det var litt for mye. Folk ville snakke med meg om Celtic, ta bilde med meg og sånne ting. Det var OK, men blir vant til det, sa Deila til Daily Record.

Celtic-keeper Lukasz Zaluska har spilt to kamper denne sesongen og er andrevalg bak Craig Gordon.

Celtic møter Kilmarnock til seriekamp søndag. Deilas menn er nummer fem på tabellen - seks poeng bak serieleder Hamilton.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media