UTE: Ronny Deilas menn er ute av Europa League etter at Inter scoret det avgjørende målet tre minutter før slutt. Foto: REUTERS/Stefano Rellandini
UTE: Ronny Deilas menn er ute av Europa League etter at Inter scoret det avgjørende målet tre minutter før slutt. Foto: REUTERS/Stefano RellandiniVis mer

Deilas menn holdt nullen i 87 minutter med ti mann. Så scoret Inter

Ute av Europa League.

• Inter - Celtic 1-0 (0-0), 4-3 sammenlagt

(Dagbladet): Ronny Deilas Celtic utliknet på overtid og sikret et imponerende uavgjortresultat mot Inter i første 16-delsfinale i Europa League. Da var det supersvensken John Guidetti som ble dagens store mann.

Det ble ikke samme fart i returoppgjøret, og scoringen som avgjorde kom tre minutter før full tid. Inter sikret avansement i Europa League, og sendte Celtic ut.

- Jeg syntes synd på dem, men jeg er stolt av innsatsen de la ned. Vi spilte bra i 90 minutter, og da det var elleve mot elleve hadde vi kontrollen og fortsatt en god mulighet til å score målet vi trengte, sier Deila ifølge NTB.

Utvisning I løpet av de første minuttene fikk Lustig stor sjanse ut av ingenting, og Celtic hadde sjansen til å ryste det italienske storlaget.

Etter 35 minutter ble oppgaven vanskeligere for Deilas menn. Virgil van Dijk pådro seg sitt andre gule kort - helt fortjent - og måtte gå i garderoben.

Men Celtic klarte å minimere skaden for en stund. Stefan Johansen og de andre spillerne forsvarte seg godt.

Tre minutter før slutt kom imidlertid scoringen som sender Inter videre og Deilas Celtic ut av Europa League. Fredy Guarín satte ballen kontant i mål.