KLAR FOR CELTIC: Colin Kazim-Richards har skrevet under for Ronny Deilas Celtic. Spissen har en trøblete fortid, men sier at han har lagt fortida bak seg. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR CELTIC: Colin Kazim-Richards har skrevet under for Ronny Deilas Celtic. Spissen har en trøblete fortid, men sier at han har lagt fortida bak seg. Foto: NTB ScanpixVis mer

Deilas nye spiller med trøblete fortid: - Jeg gjør hva som helst for å vinne

Colin Kazim-Richards.

Colin Kazim-Richards ønsker å bli Celtic-fansens nye helt. 29-åringen beskriver seg selv som et «beist» motspillerne hater å møte, men forsikrer at han er snill som et lam utenfor banen.

Manager Ronny Deila forsterket stallen med Kazim-Richards og Manchester Citys Patrick Roberts (låneavtale) på overgangsvinduets siste dag.

Angrepsspiller Kazim-Richards skal gi alt for å bli en helteskikkelse i Glasgow.

- Jeg gjør hva som helst for å vinne. Motstandernes trenere og fans hater meg, fordi jeg ikke gir motspillerne mine et sekunds hvile ute på banen, sier nyervervelsen, ifølge Scottish Sun.

Han beskriver seg som en rolig og avbalansert familiemann utenfor banen, men som et «beist» på den.

- Det er slik jeg er. På banen vil jeg underholde fansen. Jeg vil bidra til at laget tar tre poeng, fastslår Kazim-Richards, som har en noe trøblete fotballfortid. Blant annet ble han suspendert i sin forrige klubb, Feyenoord. Årsaken var bråk med en journalist.

- Det er flere sider ved en sak, men det er ferdig nå. Nå er jeg en Celtic-spiller, sier 29-åringen.

Kazim-Richards har rukket å bli litt av en fotballnomade. Den London-fødte tyrkeren har en fortid i klubber som Bursaspor, Blackburn Rovers, Galatasaray, Bury og Sheffield United.

(NTB)