Deilas nye spiller med trøblete fortid: - Jeg gjør hva som helst for å vinne

Colin Kazim-Richards.

KLAR FOR CELTIC: Colin Kazim-Richards har skrevet under for Ronny Deilas Celtic. Spissen har en trøblete fortid, men sier at han har lagt fortida bak seg. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR CELTIC: Colin Kazim-Richards har skrevet under for Ronny Deilas Celtic. Spissen har en trøblete fortid, men sier at han har lagt fortida bak seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Colin Kazim-Richards ønsker å bli Celtic-fansens nye helt. 29-åringen beskriver seg selv som et «beist» motspillerne hater å møte, men forsikrer at han er snill som et lam utenfor banen.

Manager Ronny Deila forsterket stallen med Kazim-Richards og Manchester Citys Patrick Roberts (låneavtale) på overgangsvinduets siste dag.

Angrepsspiller Kazim-Richards skal gi alt for å bli en helteskikkelse i Glasgow.

- Jeg gjør hva som helst for å vinne. Motstandernes trenere og fans hater meg, fordi jeg ikke gir motspillerne mine et sekunds hvile ute på banen, sier nyervervelsen, ifølge Scottish Sun.

Han beskriver seg som en rolig og avbalansert familiemann utenfor banen, men som et «beist» på den.

- Det er slik jeg er. På banen vil jeg underholde fansen. Jeg vil bidra til at laget tar tre poeng, fastslår Kazim-Richards, som har en noe trøblete fotballfortid. Blant annet ble han suspendert i sin forrige klubb, Feyenoord. Årsaken var bråk med en journalist.

- Det er flere sider ved en sak, men det er ferdig nå. Nå er jeg en Celtic-spiller, sier 29-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer