<strong> FØRJULSTAP:</strong>  For Ronny Deilas Celtic. Foto: NTB Scanpix
FØRJULSTAP: For Ronny Deilas Celtic. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deilas seiersrekke tok slutt

Celtic tapte mot Dundee.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronny Deilas Celtic hadde vunnet åtte seriekamper på rad, men i siste kamp før julefeiringen endte det med 1-2-tap borte mot Dundee United.

Glasgow-laget hadde mulighet til å skaffe seg en virkelig luke i toppen av tabellen da det tok turen til Dundee. Men i siste kamp før julegavene skal åpnes havnet Celtic i trøbbel. Bare fire minutter var spilt da Nadir Ciftci sendte vertene i ledelsen.

Etter hvilen fortsatte Ciftci å skape trøbbel for serielederne. Da 65 minutter var spilt løftet han ballen mot bakre stolpe, hvor en umarkert Stuart Armstrong enkelt kunne heade inn 2-0.

Celtic skapte ny spenning i kampen to minutter før full tid, da Leight Griffiths reduserte. På overtid fikk samme mann en god mulighet til å berge ett poeng, men skuddet hans gikk da i stolpen og ut.

Stefan Johansen spilte som vanlig hele kampen for Celtic.

For Dundee United betyr seieren at laget klatrer til 2.-plass på tabellen. Avstanden opp til Celtic er nå fire poeng.

Tredje juledag har Deilas mannskap en god mulighet til å starte en ny seiersrekke. Da kommer bunnlaget Ross County på besøk.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer