Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Deilig å være tilbake i Stockholm

Shaaban bekrefter at han er klar for Hammarby.

(Dagbladet.no): Overgangen til Rami Shaaban fra Fredrikstad og Hammarby har vært av og på gjentatte ganger denne vinteren. I kveld sier den svenske landslagskeeperen selv at saken er i orden.

- Det er deilig å være tilbake i Stockholm og at alt har løst seg, sier han til nettstedet Fotbollsverige.se som møtte ham på restaurant i hovedstaden i kveld.

Foreløpig har ikke klubbene bekreftet overgangen, men man får kanskje tro at hovedpersonen har kontroll på situasjonen.

Etter at forhandlingene har brutt sammen flere ganger, skal klubbene omsider ha blitt enige om overgangssummen. Ifølge Aftonbladet startet Fredrikstad med et krav på fem millioner kroner (seks mill. svenske kroner), mens Hammarby ville gi drøyt to millioner.

Så har klubbene gradvis nærmet seg hverandre til de ble enige om en sum i overkant av fire millioner svenske kroner - cirka 3,5 millioner norske.

Svenske medier melder at Shaaban skal ha skrevet en femårskontrakt med «Bajen». Trolig blir avtalen bekreftet på en pressekonferanse i morgen.

Hammarby har lånt ut Sebastian Eguren til Villareal, noe som skal ha bidratt til at de har fått råd til å møte Fredrikstads krav.

Etter salget av Shaaban, kjemper U21-landslagets keepere Lasse Staw og Erik Bråthen om plassen i Fredrikstad-målet den kommende sesongen.

image: - Deilig å være tilbake i Stockholm
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media