- Deilig å være tilbake

Thorstein Helstad er tilbake i førsteelleveren når Brann i kveldens kamp mot Strømsgodset skal rette opp inntrykket etter det flaue 3- 4 tapet mot Bryne søndag.

- Det er veldig deilig å være tilbake i førsteelleveren, sier Thorstein Helstad til Dagbladet.

Den forrige uka var tung for brannspissen. Først tapte bergenserne 0- 2 mot Tromsø, og Helstad måtte i møte med trener Teitur Thordarson.

Enige

- Jeg måtte gjøre Thorstein oppmerksom på at det han hadde prestert i det siste ikke var godt nok. Det var også Thorstein enig i, sier Teitur.

Deretter fikk ikke Brannspissen spille et eneste minutt av Norges landskamp mot Bulgaria. For så å komme hjem til Bergen og bli vraket til Tippeliga-kampen mot Bryne.

- Thorstein har ikke vært i slag, derfor ble han vraket mot Bryne, sier Teitur.

Teitur foretrakk Petter Furuseth Olsen framfor Helstad mot Bryne. Helstad er imidlertid ikke enig at han har vært i dårlig form.

Tungt

- Det har gått litt trått den siste tida, men jeg føler likevel at jeg har vært i god form, sier Thorstein.

Han spilte også svært godt de 36 minuttene han fikk som innbytter mot Bryne.

- Jeg var veldig fornøyd med det Thorstein presterte mot Bryne og derfor er han også tilbake fra start i kampen mot Strømsgodset, sier Teitur.

Han har ikke gitt opp drømmen om seriegull ennå.

- Etter tre serierunder? Hvorfor skulle jeg gjøre det? Vi har vært litt uheldige i starten, men vi har spilt godt og vi kommer garantert sterkere tilbake, sier Teitur Thordarson.

torbjorn.andersen@dagbladet.no

TUNGT: Etter en tung start på sesongen er Thorstein Helstad tilbake på Brann-laget.