Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Deilig å vinne igjen

Molde klare for Uefa-cupen etter 2-1 mot Skonto Riga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Skonto Riga-Molde 1-2, 1-2 sammenlagt.

Molde er klare for første runde i Uefa-cupen etter at de slo Skonto Riga 2-1 på bortebane i Latvia i kveld.

– Jeg er kjempefornøyd. Det var utrolig deilig at vi klarte å score mål og vinne en kamp igjen. Skonto er en tøff motstander, men jeg følte vi var hakket farligere hele veien og kunne lett scoret flere mål, sier Arild Stavrum til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB). 

God følelse

Molde-treneren  trekker fram Magne Hoseth, keeper Jan-Kjell Larsen og forsvaret, samt at laget klarte å score før pause, som hovedgrunner for seieren.

– Jeg fikk en god følelse da vi gikk opp til 1-0. Vi fikk hull på byllen og jeg håper vi kan ta med oss denne kampen videre inn mot sesongslutten, sier romsdalingen.


Matej Mavric sendte de blå i ledelsen fire minutter før pause da han banket inn en corner fra Magne Hoseth. En fortjent ledelse ifølge Romsdals Budstikkes nettutgave
rbnett.

Stian Ohr lobbet inn 2-0 over Skontos keeper. Igjen var det Magne Hoseth som var nest sist på ballen.

TO MÅLGIVENDE: Magne Hoseth var nest sist på ballen før både Matej Mavric og Stian Ohrs scoringer i kveld. Foto: EPA/Scanpix
TO MÅLGIVENDE: Magne Hoseth var nest sist på ballen før både Matej Mavric og Stian Ohrs scoringer i kveld. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Spiller om plass i gruppespillet

Skonto reduserte åtte minutter seinere etter corner, men måtte uansett scoret to ganger til. Molde ville gått videre på bortemålsregelen om hjemmelaget hadde utliknet.

Dersom Molde vinner første runde i Uefa-cupen, er de klare for gruppespillet. Kampene i første runde spilles 14. og 28. september.

Trekningen av motstandere i 1. runde foretas i morgen klokka 13.00.

Brann og Start spiller også kvalifisering i kveld. Brann spilte 3-3 hjemme mot svenske Åtvidaberg, mens Start reiste til Irland med en 1-0-ledelse fra hjemmemøtet med Drogheda.

• Følg utviklingen i kampene her

image: - Deilig å vinne igjen
VIKTIG LEDELSE: Matej Mavric feirer 1-0-målet fire minutter før pause.