- Deilig scoring

BERGEN (Dagbladet): Brann - Start 2- 1. - Thorstein Helstad var ganske godt plassert, men jeg bare skulle score, sier en fandenivoldsk Azar Karadas, som ordnet seier etter egotrippen.

12 minutter før full tid ble Azar Karadas flyttet fra forsvar til angrep. Fem minutter seinere kvitterte 19-åringen med en scoring som satte Store Stå i kok.

- Det var bare så jævlig deilig å score dette målet. Det er den deiligste scoringen jeg har laget, sier Azar.

Og trolig er det den viktigste også, for med uavgjort mot Start, hadde Branns sølvhåp blitt bare teoretisk mulig. Nå rykker Brann opp på tredjeplassen, og puster Viking i nakken.

- Klart det betyr mye. Men nå føler jeg at vi er på vei. Dette var først og fremst en skikkelig lagseier, sier 19-åringen, som nå vil ha mer spilletid, og helst som spiss.

Mye å lære

- Jeg følte det gikk bra både som spiss og som stopper i dag. Men det er Teitur som tar ut laget, og jeg spiller der han vil ha meg, påpeker stortalentet, som nå tar en kort ferie hjemme på Nordfjordeid.

Og ferien er fortjent, for trener Teitur Thordarson er strålende fornøyd med unggutten.

- Azar har et voldsomt potensial. I dag var han god. Men han har ennå mye å lære, sier Thordarson. Men gårsdagens matchvinner er på blokka til mange storklubber, og Thordarson er klar over at Brann kan måtte selge.

Lettelse

- Azar er en spiller jeg ønsker å ha i klubben så lenge som mulig, påpeker han.

Treneren er glad for at presset på klubben blir mindre etter gårsdagens seier.

- Men burde ikke Brann slå et lag som Start mer enn 2- 1.

- Det betyr ingen verdens ting. Vi vinner, og det er det som er det viktige i dag. Men vi skal huske at Start har slått lag som Rosenborg også, påpeker Teitur Thordarson.

MATCHVINNER: Azar Karadas brukte fem minutter på å vise at han bør får mer spilletid. Her blir han gratulert av Thorstein Helstad.