Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Del Bosque ferdig i Real Madrid

Real Madrid ønsker ikke å forlenge kontrakten med trener Vicente del Bosque.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare en dag etter at Real Madrid vant klubbens 29. ligatittel, bestemte styret i Real Madrid at det ikke blir aktuelt å forlenge kontrakten med treneren.

- Styret tok en enstemmig avgjørelse om å ikke fornye Vicente del Bosques kontrakt som hovedtrener i Real Madrid, sa en talsmann for klubben på en pressekonferanse mandag kveld.

- Styret vurderte det slik at klubben trenger forandringer i henhold til utviklingen som er skjedd i klubben. Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet til Vicente del Bosque for alt han har gjort for klubben, sa talsmannen.

Klubbens direktør Jorge Valdano avslørte også at Real Madrid-kaptein Fernando Hierro ikke blir tilbudt en ny kontrakt i klubben. Den gamle kontrakten går ut i slutten av juni.

Vicente del Bosque tok over trenerjobben i Real Madrid etter at John Toshack fikk sparken i november 1999. I løpet av tiden som trener har del Bosque ført laget til to europacuptitler, to ligatitler, seier i VM for klubblag og seier i den europeiske supercupen.

Den spanske radiokanalen Cadena SER omtalte nyheten om del Bosque «ikke spesielt overraskende», og fortsatte med å beskrive ham som «en eksepsjonell trener med flott personlighet... som ikke er blitt behandlet bra i Real Madrid».

(NTB)

FERDIG: Real-kaptein Fernando Hierro får heller ikke fornyet sin kontrakt med Real Madrid foran neste sesong.