Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Del Bosque gir seg ikke

Nekter for at han slutter i Besiktas.

Vicente Del Bosque benektet onsdag at han er på vei bort fra trenerjobben i John Carews klubb Besiktas.

- Som jeg har sagt før, har jeg ingen planer om å gå fra jobben. Det kan være ulike oppfatninger blant de 20 lederne i denne klubben, men så langt har de støttet meg, sa spanieren på en pressekonferanse dagen før UEFA-cupkampen mot Bodø/Glimt.

Besiktas har hatt en elendig sesongstart, og den franske treneren Raynald Denoueix sa tirsdag at han er blitt spurt om å overta, men har takket nei.

- Jeg har ikke fått vite om en slik kontakt, men i fotballverden er slikt normalt. Om en klubb ikke vinner kamper, er ledelsens første handling oftest å vurdere trenerens stilling, sa Del Bosque.

Ifølge avisen Sabah er tidligere Besiktas-spiller Riza Calimbay, som nå er trener for Rizespor, nå blitt spurt om å overta. Metin Tekin og Ali Gultekin, som også har en fortid som Besiktas-spillere, skal være ønsket som hans assistenter.

Del Bosque fikk i fjor sparken som trener i Real Madrid selv om han vant to seriegull og to mestercuptitler på tre sesonger. Han hentet Carew til klubben, og nordmannen har vært en av lagets få lyspunkter i en fryktelig sesongstart. Det toppet seg med 2-3 mot Ankaraspor på hjemmebane i helgen, og gullkandidat Besiktas er 13 poeng bak teten etter sju serierunder.

Torsdag spiller Besiktas for avansement til gruppespillet i UEFA-cupen, etter 1-1 mot Bodø/Glimt i første kamp på Aspmyra.

(.NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media