Premier Leagues og Englands største talent:

Dele Alli: - Når vi er i form, er det ikke noen i Premier League som kan slå oss

På ett år har Dele Alli gått fra å være Englands største talent, til å bli den mest omtalte unge spilleren i verden. Det eneste som kan stoppe ham nå, er om noen spiser opp alle fotballskoene hans. 

COVERSTJERNE: Dele Alli med familiens hund Hugo, som er oppkalt etter Tottenham-keeper Hugo Lloris. Foto: Shamil Tanna / FourFourTwo
COVERSTJERNE: Dele Alli med familiens hund Hugo, som er oppkalt etter Tottenham-keeper Hugo Lloris. Foto: Shamil Tanna / FourFourTwo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): Det er spenning i lufta når FourFourTwo venter på stjerna som pryder forsiden av magasinet vårt denne måneden. Vil han være i godt humør i dag? Vil han lytte til våre fotografer? Er han like morsom og bekymringsløs som vi har blitt fortalt? Så fort dagens stjerne ankommer studioet i London, er svaret på alle disse spørsmålene et rungende «ja». Og han gjorde ikke fra seg i hjørnet heller.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer