Dele Alli feiret scoringen slik. Nå tar det av i sosiale medier

Nok en gang skaper en Tottenham-spiller overskrifter på grunn av feiringen sin.

SPESIELL FEIRING: Etter at Dele Alli feiret en scoring på denne måten, er det mange som forsøker å etterlikne ham. Foto: Richard Lee/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
SPESIELL FEIRING: Etter at Dele Alli feiret en scoring på denne måten, er det mange som forsøker å etterlikne ham. Foto: Richard Lee/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dele Allis feiring av en scoring mot Newcastle i serieåpningen har gitt Spurs-spilleren ekstra oppmerksomhet.

I stedet for å forsøke å forklare håndbevegelsene til Alli, kan du se hvordan hovedpersonen selv utfordrer sine lagkamerater i Tottenham til å gjøre det samme (det går ikke like bra):

Og det er ikke bare Tottenham-spillere som prøver seg på den nye trenden, for det er de som mener at Alli har kopiert Manchester Uniteds Jesse Lingard, som selv kaller utfordringen JLingz Challenge.

Daily Mail skriver blant annet om hvordan Lingard utfordrer Manchester United-spillerne, som tar utfordringen på strak arm - også det med vekslende hell.

Som BBC skriver: «Åh Dele, hva har du startet?»

Gikk viralt

I sosiale medier har det tatt helt av etter at feiringen gikk viralt denne uka, selv om det foreløpig ikke er på samme linje som fenomener som «Ice Bucket Challenge», «Mannequin Challenge» og dansen «The Floss».

Dele Alli har, i likhet med flere fotballspillere, feiret scoringer med å gjøre bevegelser som stammer fra videospillet Fortnite.

Til og med Tottenham-manager Mauricio Pochettino fikk spørsmål om Allis feiring mot Newcastle på dagens pressekonferanse, før Tottenhams møte med Fulham lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer