Nathalie Birli kidnappet og torturert:

Deler absurde detaljer: - Utvekslet telefonnummer

- Dette er bare en forsmak, varslet kidnapperen. Da fryktet Nathalie Birli at sønnen (3. mnd.) måtte vokse opp uten en mor.

KIDNAPPET: Den profesjonelle syklisten Nathalie Birli (27) ble bortført tirsdag. Nå avslører hun nye detaljer om marerittet. Foto: Instagram / Nathalie Birli
KIDNAPPET: Den profesjonelle syklisten Nathalie Birli (27) ble bortført tirsdag. Nå avslører hun nye detaljer om marerittet. Foto: Instagram / Nathalie Birli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nathalie Birli (27) opplevde et nærmest ufattelig mareritt da hun ble kidnappet utenfor Graz i Østerrike forrige uke. Nå snakker østerrikeren for første gang om de sju grusomme timene i kidnapperens fangenskap.

Syklisten har tidligere delt deler av historien fra sykehussenga, men i et eksklusivt intervju med RTL deler hun nye detaljer om hva som skjedde tirsdag i forrige uke.

- Jeg fryktet for livet mitt. Jeg trodde han skulle ta meg med ut i skogen og begrave meg der, forteller hun.

- Bare en forsmak

Skrekken startet da en bil kjørte på henne mens hun var ute på sykkeltur. Birli brakk hånda i fallet, og sjåføren fulgte opp med å slå henne i hodet med en trepinne, binde henne fast og føre henne inn i bilen. 27-åringen ble livredd, og merket ikke engang at hånda var brukket.

- Jeg tror det var sjokket som gjorde det, sier hun.

Påkjørselen var bare starten på sju timer med tortur i et avsidesliggende hus, hvor ingen kunne finne dem. Birli husker at hun ble slept ned en trapp og låst inne i et skap, hvor hun ble bevisstløs. Da hun våknet, lå hun naken i kidnapperens seng. Det er fremdeles ukjent om gjerningspersonen - en 33 år gammel mann - skal ha forgrepet seg på syklisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer