Deler bilder fra romantisk ferie

Kjærligheten blomstrer for Martin Ødegaard og Helene spilling. Fredag delte Arsenal-stjerna nye bilder med de to profilene.

TURTELDUER: Martin Ødegaard og Helene Spilling under en vennskapskamp mot Bøn Unified på Skaugum. Foto: Terje Pedersen / NTB
TURTELDUER: Martin Ødegaard og Helene Spilling under en vennskapskamp mot Bøn Unified på Skaugum. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal-stjerna Martin Ødegaard og danseren Helene Spilling har skapt flere overskrifter denne våren etter at de nylig ble kjærester.

Nå deler Premier League-spilleren flere romantiske bilder i et Instagram-innlegg.

Den 24 år gamle Premier League-spilleren publiserte en bildeserie på Instagram. Bildeserien viser noe av det Ødegaard har gjort denne sommeren.

Flere av bildene er med hans nye kjæreste, Helene Spilling.

I teksten skriver 24-åringen:

«Recharged»

Den norske landslagsspilleren imponerte stort for London-klubben i fjorårets sesong. Drammenseren scoret 15 mål og levert sju målgivende pasninger fra sin midtbaneposisjon.

Om kort tid skal Ødegaard og resten av Arsenal-laget samles for sesongoppkjøring og en ny sesong.

Arsenal og deres norske kaptein serieåpner hjemme på Emirates Stadium 12. august og tar imot Nottingham Forest.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer