Deler Godset-hemmeligheter med Steinar Nilsen

Gir info om gamle lagkamerater.

DELER INFO: David Nielsen spilte i Strømsgodset som leiesoldat i fjor. I år deler han hemmeligheter om gamleklubben med Steinar Nilsen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
DELER INFO: David Nielsen spilte i Strømsgodset som leiesoldat i fjor. I år deler han hemmeligheter om gamleklubben med Steinar Nilsen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

|||

(Dagbladet.no): David Nielsen var utlånt til Strømsgodset under fjorårets sesong, og kjenner drammenserne godt.

Det drar Brann nytte av nå.

- Det er klart David har bidratt med informasjon underveis. Informasjon som vi kanskje ikke hadde på forhånd, sier Brann-trener Steinar Nilsen til bt.no.

32-åringen ligger an til å starte på Marienlyst i kveld. Trolig går dansken inn for Azar Karadas.

Den tidligere Godset-spissen er full av respekt for sine gamle lagkamerater.

- Strømsgodset er ikke eliteseriens dårligste lag. De har mange potensielle matchvinnere, men Keita er et enormt talent. Han er norsk landslagsspiller om fem år, garanterer han.

Brann-trener Steinar Nilsen rår over en stort sett skadefri tropp foran møtet med tabelljumboen.

— Jeg forventer et Strømsgodset-lag som er sulten på tre poeng på sin egen hjemmebane. Selv om de ligger sist på tabellen må ikke vi være høy på pæra, da taper vi kampen, sier Nilsen.

Han valgte å stenge siste trening før Godset-kampen.

- Det er i forhold til det å få ro til å holde fullt fokus på det vi driver med at dette har hatt størst effekt. Treningene blir rett og slett bedre når det er færre folk rundt oss, sier Nilsen til Brann.no.

Direkte klokka 19.00: Strømsgodset - Brann i Dagbladets livestudio.