Jimmy Rave:

Deler sjokkerende bilder fra sykesenga

Den tidligere wrestleren James Guffey (38) - best som kjent som Jimmy Rave - legger bak seg en operasjon som har endret livet hans for alltid.

PÅ SYKEHUSET: James Guffey kan ikke lenger gjøre det han elsker. Foto: Twitter: TheJimmyRave
PÅ SYKEHUSET: James Guffey kan ikke lenger gjøre det han elsker. Foto: Twitter: TheJimmyRave Vis mer
Publisert

James Guffey - alias Jimmy Rave - er av den uheldige sorten. For cirka et år siden måtte han amputere den ene armen, som følge av en infeksjon.

Det gjorde at han måtte sette en stopper for wrestlingkarrieren.

24. oktober gikk Guffey ut på sin Twitter-konto og delte en ny trist nyhet.

Han har amputert bort begge beina.

- I juni begynte jeg å få trøbbel med å gå, og dro derfor til legen. Han slo fast at jeg hadde MRSA i begge beina og de måtte amputeres øyeblikkelig, skriver han på Twitter.

Bakterie

MRSA står for meticillinresistent Staphylococcus aureus, og er en betegnelse for gule stafylokokker - en type bakterie - som er motstandsdyktige mot en lang rekke antibiotika, ifølge Store medisinske leksikon. MRSA-infeksjoner krever derfor behandling med spesielle typer antibiotika.

De fleste kan ha gule stafylokokker på huden eller i nesa, og vanligvis merker vi ingenting til dem. De færreste blir syke av MRSA, men alvorlige infeksjoner kan forekomme hos dem med sterkt nedsatt infeksjonsforsvar, ifølge Folkehelseinstituttet.

Kronerulling

Guffey skriver videre at det har vært mye rykter rundt ham, helt siden han forsvant fra sporten. Grunnet stor skam har han ikke kommet ut med det før nå, skriver han.

Siden Guffey delte nyheten har responsen vært enorm. En kronerulling for å betale sykeregninga på 85 000 dollar - tilsvarende 700 000 norske kroner - er blitt opprettet. I skrivende stund har det blitt samlet inn rett i underkant av 17 000 dollar.

Amerikaneren debuterte på den største wrestling-scenen tilbake i 1999. Han har gjennom karrieren kjempet mot narkotikamisbruk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer