Ebanie Bridges

Deler stygg skade

Boksestjernen Ebanie Bridges vant komfortabelt mot Mailys Ganghoff under et stevne i Leeds søndag, men kom ikke fra kampen uten skader.

SKADA HÅNDA: Ebanie Bridges fikk kraftig hevelse i hånda etter kamp. Foto: NTB
SKADA HÅNDA: Ebanie Bridges fikk kraftig hevelse i hånda etter kamp. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bridges, som går under kallenavnet «Blonde bomber», måtte nemlig bli kjørt til sykehus med stygge skader på høyre hånd etter kampen.

Bilde viser en svært hevet hånd med flere blåmerker.

- Legen på stevnet sa at han er ganske sikker på at den er brukket, men jeg blir skannet for å få det bekreftet. Jeg ber om at det bare er en skikkelig hevelse. Det er på tide med velfortjent hvile, skrev hun på Twitter rett etter kampen.

Skaden i hånden gjorde at Bridges måtte avlyse et stevne med sine fans fordi der var lang ventetid på sykehuset.

Som et lite plaster på såret ble det ikke konstantert noen brudd i hånda til Bridges. Stjerna må likevel belage seg på en periode på sidelinja.

- Ingen brudd, den er tydeligvis bare veldig hevet og så har knokene fått noen blåmerker. Legene sier at jeg ikke kan bokse på fire til seks uker, skrev Bridges på Instagram.

Hun takker også for alle lykkeønskningene.

- Takk til alle som har ønsket meg god bedring og sendt positive tanker. Jeg ser frem til velfortjent hvile og kan forhåpentligvis snart vende hjem til Australia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer