Delfin kaster David Beckham til haiene

Fem dager før EM har David Beckham fått en ny sexhistorie å hanskes med.

Det er Beckhams tidligere privatsjåfør og livvakt i Madrid, Delfin Fernandez, som har gitt europeiske tabloidjournalister ny føde. I et intervju med spansk tv påstår Fernandez at når Beckham ville ha ny dame, var det livvaktens jobb å spørre. Og få sa nei.

-  Jeg så ham med tre kvinner i ei seng, hevder Fernandez i tv-intervjuet.

Håndplukket

Det var England-kapteinen selv som håndplukket kubanske Fernandez til jobben som livvakt og sjåfør. Han har også jobbet for Fidel Castro, Jack Nicholson og Leonardo di Caprio.

Den 43-årige muskelbunten hadde ansvaret for at alle elskerinnene Real Madrids nummer 23 skal ha hatt - fem det første halvåret i Spania - ble kroppsvisittert før de gikk til sengs.

-  De måtte ta av seg alt som kunne skade David - som belter og snører. Vi tok også ut batteriene av telefonene deres, hevder livvakten.

Lite kyssing

Han sier videre at hvert bidige ord den tidligere Beckham-assistenten Rebecca Loos sa, var sant.

-  Hun har vist klasse. Hun har ikke fortalt halvparten så mye som hun kunne gjort. Jeg så David kysse Victoria bare en gang i løpet av et halvt år. Forholdet er iskaldt, sier Delfin Fernandez, som ifølge svenske Aftonbladet fikk 700 000 kroner av den spanske tv-kanalen for sin historie.

FREKKHAM: Ifølge en tidligere livvakt skal David Beckham ha bedratt Victoria jevnlig -<wbr> til og med med tre damer om gangen.