KLUBBLEGENDE: Daniel Berg Hestad jubler for seier tidligere i år. Endelig vant han gull med sitt elskede Molde.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
KLUBBLEGENDE: Daniel Berg Hestad jubler for seier tidligere i år. Endelig vant han gull med sitt elskede Molde. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

- Delig at Rosenborg fikk seg en på trynet

Nå vil Daniel Berg Hestad dele medaljen med faren sin.

MOLDE / OSLO (Dagbladet): • Molde - Strømsgodset 2-2, Rosenborg - Brann 3-6

Molde klarte bare uavgjort mot Strømsgodset på eget gress, men ble likevel seriemestere i 2011 da Rosenborg ble knust og ydmyket 3-6 av Brann på Lerkendal.

- Det hadde vært perfekt å vinne hjemme, men det var også deilig å vinne etter at RBK fikk en på trynet, sier Daniel Berg Hestad til Dagbladet.

- Vi har vært på topp i mange måneder og har fått god tid til å tenke på hva det betyr. Egentlig er det akkurat som forventet, sier Berg Hestad og smiler.

Han har selv spilt i Molde i over 16 år, og har over 685 kamper i Tippeligaen for klubben. Han har imidlertid «bare» vunnet cupen med sitt kjære Molde før i dag.

- Det har vært mange ganger i løpet av karrieren at jeg har tenkt at jeg aldri i verden kom til å vinne gull, sier han.

Berg Hestad senior, Stein Olav Hestad, spilte - som sin sønn - over 680 kamper for klubben, men vant bare «sølv, sølv og sølv» som Berg Hestad junior sier.

- Hvis jeg kunne ha delt den opp i tusen biter ville jeg gjort det, men jeg vil først og fremst dele den med faren min som bare har vunnet sølv i hele sin karriere. Dette fortjener han, sier Berg Hestad.

GULL! Daniel Berg Hestad jubler etter at seriegullet er sikret etter. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
GULL! Daniel Berg Hestad jubler etter at seriegullet er sikret etter. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer