Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Delseier i retten for Zlatan etter dopingutspill

Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic har gått til sak mot friidrettstrener. 

TIL SAK: Det var ikke forsvarlig av friidrettstreneren Ulf Karlsson å uttale seg som han gjorde om Zlatan Ibrahimovic i en paneldebatt om doping i vår, ifølge Värmlands tingrett. Foto: Ben Queenborough/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
TIL SAK: Det var ikke forsvarlig av friidrettstreneren Ulf Karlsson å uttale seg som han gjorde om Zlatan Ibrahimovic i en paneldebatt om doping i vår, ifølge Värmlands tingrett. Foto: Ben Queenborough/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var ikke forsvarlig av friidrettstreneren Ulf Karlsson å uttale seg som han gjorde om Zlatan Ibrahimovic i en paneldebatt om doping i vår, ifølge Värmlands tingrett.

Avgjørelsen kan ses på som en delseier for Ibrahimovic, skriver nyhetsbyrået TT. 35-åringen mener seg ærekrenket av Ulf Karlsson. Saken fortsetter videre mandag.

Forhandlingene i Värmlands tingrett startet klokken 13 mandag ettermiddag, men det var først i 15-tiden at Ibrahimovics advokat kunne gå i gang med sin formelle innledning. Karlssons advokat fikk i forkant tommelen ned for påstanden om at stevningen mot hans klient ikke var korrekt utformet.

Manchester United-stjernen Ibrahimovic har gått til sak mot Karlsson. Det skjer etter at sistnevnte uttalte at Ibrahimovic kan ha vært dopet under spissens tid i den italienske storklubben Juventus. Nøkkelbeviset i saken er et opptak av en paneldebatt Karlsson deltok i, et opptak begge sider har framlagt som bevis. Karlsson risikerer i verste fall opp til to års fengsel, men bøter er mer vanlig i slike saker, skriver TT.

Karlsson har tidligere bedt Ibrahimovic om unnskyldning i et åpent brev.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!