Mick Schumacher

Delte rørende hilsen til faren

La ut bilde fra barndommen.

DELTE BILDE: Mick Schumacher delte et barndomsbilde av han og faren. Foto: PA/NTB(Photo by Andrej ISAKOVIC and Patrick HERTZOG / AFP)
DELTE BILDE: Mick Schumacher delte et barndomsbilde av han og faren. Foto: PA/NTB(Photo by Andrej ISAKOVIC and Patrick HERTZOG / AFP) Vis mer
Publisert

Som sin far, har aldri Mick Schumacher vært en som har delt mye om sitt privatliv.

Mandag gjorde han et unntak. Da hans far Michael Schumacher fylte 53 år delte han et barndomsbilde av de to.

Under bilde skrev han en hilsen til faren.

- Gratulerer med dagen, pappa, skriver Mick Schumacher og fortsetter:

- Dager som disse var viktige for min økende interesse for motorsport, og det er fortsatt viktig den dag i dag. Jeg er så takknemlig for alle opplevelsene du har gitt meg, og jeg ser fram til å ha mange flere i framtida, avslutter Schumacher, som nesten aldri deler bilder av eller med faren sin.

Også Michael Schumachers datter Gina har delt en bursdagshilsen med ordene #keepfighting (fortsett å kjempe, journ.anm.).

Schumachers tidligere lag Ferrari, delte også en hilsen på bursdagen hans.

- Vi er alle med deg, Michael. I dag og alle dager, skrev Ferrari.

Lite er vist om Michael Schumachers tilstand etter alpinulykken for over åtte år siden, og familien er svært sparsommelige med detaljene.

Kona Corinna Schumacher har ønsket å holde tilstanden hans privat, og slik har det i det store og hele vært.

Selv ikke i Netflix-dokumentaren «Schumacher» fikk seerne vite veldig mye om hvordan det går med den tidligere verdensmesteren. De små dryppene med informasjon har gjerne kommet fra personer som var godt kjent med Schumacher før ulykken.

MICHAEL SCHUMACHER: Netflix kommer med dokumentar om Michael Schumacher 15. september. Video: Netflix. Vis mer

Tidligere i høst kom Piero Ferrari, nestleder i Ferrari, med et lite innblikk i tilstanden til tyskeren. Det skjedde under en prisutdeling i Roma.

- Jeg beklager, men vi snakker om han som han er død. Han er ikke død. Han er til stede, men han kan ikke kommunisere, fortalte Ferrari ifølge News.com.

Også Schumachers venn Jean Todt har delt noen detaljer.

- Jeg er veldig forsiktig, fordi det er en del av privatlivet mitt. Dessverre var Michael involvert i en skiulykke som endte i en tragedie. Takket være legene og samarbeidet med Corinna - som ønsket at han skulle overleve - så overlevde han, men med konsekvenser, svarte Todt på spørsmål fra den tyske avisa Bild - om hvordan det går med den tyske Formel 1-stjerna.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer