Deltidsspillere til semifinale i klubb-VM

Og Real får mexicansk motstand.

VM-SJOKK: Så glade ble Auckland Citys spillere etter at de slo afrikanske Setif. Foto: NTB Scanpix
VM-SJOKK: Så glade ble Auckland Citys spillere etter at de slo afrikanske Setif. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rabat (NTB-Reuters): Laget fra New Zealand er med i turneringen som Oseania-mester, en tittel som ikke betyr all verden etter at Australias beste lag begynte å spille i den asiatiske mesterligaen. Laget slo ut det marokkanske vertslaget Moghreb Tétouan på straffespark i innledende runde, men var ventet å komme til kort mot den afrikanske mesterligavinneren Sétif.

Irving ville det annerledes. I det 52. minutt kom et hjørnespark fra Tim Payne ut til ham i returrommet. Han vendte av en forsvarsspiller og sendte et lavt skudd gjennom en skog av bein forbi keeper Sofiane Khedaira.

Sétif hadde over 60 prosent ballbesittelse, men greide ikke å omsette det i særlige mange store sjanser. Auckland var det farligste laget, og backen Angel Berlanga hadde et skudd i stolpen.

Cruz Azul avgjorde Australske Wanderers er asiatisk mesterligavinner og holdt på å slå ut mexicanske Cruz Azul, som vant mesterligaen i Concacaf. Cruz Azul vendte til 3-1-seier etter ekstraomganger.

Iacopo La Corras ledermål snaut halvveis i annen omgang så lenge ut til å være nok til å sikre semifinalespill mot Real Madrid. Først i nest siste minutt utlignet Gerardo Torrado på straffespark. Da spilte Wanderers med ti mann etter at Matthew Spiranovic ble utvist, og i slutten av første ekstraomgang ble det enda vanskeligere da lagkaptein Nikolai Topor-Stanley led samme skjebne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer