Deltok i sørgestund

Erling Braut Haaland (23) og Manchester City hedret død legende med ett minutts stillhet. Francis Lee (79) var en høyt aktet skikkelse i City-familien.

PÅ VEI TIL TYSKLAND: Erling Braut Haaland. Foto: NTB
PÅ VEI TIL TYSKLAND: Erling Braut Haaland. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • RB Leipzig - Manchester City, klokka 21.00 onsdag

Manchester City er i sorg etter at Francis Lee døde i går. Han ble 79 år og kjempet lenge mot kreften.

Spissen spilte for City fra 1967 til 1974. Han var også styreleder i fire år fra 1994.

Haaland og co. startet treninga i Manchester i dag med ett minutts stillhet for Lee.

Se under:

- Francis vil bli husket som en av de aller største i Manchester City, sier styreleder Khaldoon Al Mubarak.

Han ledet sørgestunden sammen med klubbambassadør Mike Summerbee.

Dødsfallet preger førstesida av Manchester Evening News i dag:

- Farvel, Franny, heter det.

LEGENDE: Francis Lee var en helt i Manchester City på 60- og 70-tallet. Her er dagens førsteside av Manchester Evening News.
LEGENDE: Francis Lee var en helt i Manchester City på 60- og 70-tallet. Her er dagens førsteside av Manchester Evening News. Vis mer

Manchester City forbereder oppgjøret i Champions League mot RB Leipzig onsdag.

Trener Pep Guardiola skulle holde pressekonferanse i Leipzig klokka 18.45. Men på grunn av været i Manchester er flyet forsinket.

Pressekonferansen ble i stedet holdt i Manchester i ettermiddag. I tillegg til Guardiola snakket Ruben Dias. Begge hadde svart sørgebind.

- Han var en del av hva vi er. Virkeligheten - dag for dag - er på grunn av folk som Franny Lee, Colin Bell og Mike Summerbee. Til kona og alle i familien: En stor klem, sier Guardiola.

Alica Schmidt kommer med en utfordring til Erling Braut Haaland. Video: Løkås/Godø. Klipp: Alica Schmidt/ Youtube. Foto: NTB Vis mer

Haaland sleit i 2-1-tapet for Wolverhampton lørdag. På pressekonferansen ble Guardiola spurt om det som kan virke som litt mer «klisterføre» denne sesongen:

- Han har hatt mange muligheter til å score. Men det er vanskeligere med flere forsvarsspillere rundt seg, påpeker Guardiola.

- Ikke bare for ham, men for alle spillere i verden. Hvis du ser sjansene han har hatt - og målene han har scoret - er han på samme nivå som forrige sesong.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer