Deltok ikke i eget bryllup

Malmö-spilleren Mohamed Buya Turay var ikke til stede i sitt eget bryllup. Nå avslører han hvorfor.

MALMÖ FF: Mohamed Buya Turay fra Sierra Lione ble presentert som Malmö-spiller i juli. Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN / COP 166 / CO0205
MALMÖ FF: Mohamed Buya Turay fra Sierra Lione ble presentert som Malmö-spiller i juli. Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN / COP 166 / CO0205 Vis mer
Publisert

Mohamed Buya Turay (27) fikk sin debut for Malmö i hjemmekampen mot F91 Dudelange i Europa League-kvaliken, nesten to uker etter at han signerte for de svenske klubben.

27-åringen fra Sierra Leone har hatt en travel sommer etter at han forlot den kinesiske klubben Henan Songshan Longmen. Overgangen til Malmö ble så travel at han faktisk gikk glipp av sitt eget bryllup. Det sier han til den svenske avisa Aftonbladet.

I begynnelsen av uka delte han nyheten om at han hadde giftet seg med kjæresten Suad.

- Vi giftet oss 21. juli i Sierra Leone. Men jeg var ikke der fordi Malmö ville at jeg skulle slutte meg til troppen tidligere.

Dagen etter bryllupet ble Turay presentert som Malmö-spiller. Likevel kunne han dele bilder fra bryllupet.

- Vi tok bildene på forhånd. Så det ser ut som jeg var der, men det var jeg ikke. Broren min måtte representere meg i selve bryllupet, forklarer han.

På torsdag hadde han ennå ikke møtt Suad siden hun ble hans kone.

- Men jeg skal prøve å få henne til Sverige og Malmö nå så hun kan være nær meg. Hun skal bo her sammen med meg, sier Turay, som har en tre år gammel datter i Sverige fra et tidligere forhold.

Han kan også avsløre at bryllupsreisen blir etter sesongen er ferdig, og Malmö forhåpentligvis har vunnet seriegull.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer