Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Demba-Nyrén scoret sitt første

God generalprøve av Brann.

(Dagbladet.no): Helsinki - Brann 0-3.

Regjerende seriemester Brann viste i dag god form i det som var deres siste skikkelige test før Tippeligaen starter neste uke.

Aller artigst for den røde bataljonen var det nok likevel at Njogu Demba-Nyrén i dag scoret sitt første mål for klubben.

Den gambiskfødte spissen fikk sin første nettkjenning i det 62. spilleminutt, etter et Cato Guntveit-innlegg fra høyre.

Demba-Nyrén holdt motspillerne på avstand og satte ballen sikkert i nettet.

Med denne scoringen gikk nordmennene opp i ledelse 2-0 mot sine finske motstandere.

For allerede sju minutter før pause var Kristjan Örn Sigurdsson frampå og ordnet 1-0. Det gjorde islendingen etter en corner.

Rødtrøyene fulgte opp med en fin andre omgang og nøyde seg ikke med kampens andre og Demba-Nyréns første nettkjenning.

PÅ SCORINGSLISTA: Njogu Demba-Nyrén, som her er i duell med Evertons Joleon Lescott, scoret i dag sitt første mål for Brann. Det skjedde i treningskampen mot Helsinki. Foto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX
PÅ SCORINGSLISTA: Njogu Demba-Nyrén, som her er i duell med Evertons Joleon Lescott, scoret i dag sitt første mål for Brann. Det skjedde i treningskampen mot Helsinki. Foto: MARIT HOMMEDAHL/SCANPIX Vis mer

Tre minutter før full tid ble nemlig Petter Vaagan Moen spilt fri, og igjen var det Guntveit som sto for forspillet. Moen banket ballen kontrollert i lengste hjørne, til 3-0 og slutten på en god generalprøve.

image: Demba-Nyrén scoret sitt første
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media